Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Ότι του φανεί του Λολοστεφανή!

Κοινώς, ο καθένας την τρέλα του. Ο καθένας τα κόμπλεξ του, και τον εγωισμό του , και τις ανασφάλειές του, τις υπερβολές του, την ανωριμότητά του, και τις αηδίες που κάθεται και λέει πριν βουτήξει τη ρημάδα τη γλώσσα στο μυαλό. Και ρωτάω τώρα εγώ: Γιατί πρέπει να τους ανεχόμαστε; Θα μου πεις, γιατί μπορει να είναι φίλοι μας, μπορει να είναι οι κοντινοί μας άνθρωποι, μπορεί επίσης να είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας! Και στην τελική , κι εσύ καμια φορά μπορεί να ξέσπασες τα νεύρα σου πάνω τους, άθελα σου πάντα. Καμιά φορά...Τι γίνεται όμως όταν ο χαρακτήρας των φίλων σου απλά σου τη σπάει; Και ποιός ο λόγος να το ανέχεσαι όταν ειναι κομπλεξικοί; Ή όταν απλά ανακαλύπτεις πως δεν ταιριάζετε βρε αδερφέ! Τι γίνεται από κει και πέρα; Μένεις επειδή τους αγαπάς; Και...τελικά τους αγαπάς ή απλά δεν έχεις τα κότσια να τους βγάλεις εντελώς από τη ζωή σου; Μήπως απλά πρέπει να κάνεις μία συζήτηση και να εξηγήσεις στον άλλο πως δεν μπορείς άλλο πια να κάνεις το μαλάκα; Αλλά έτσι είναι σαν να του ζητάς να αλλάξει αυτό που είναι . "Αγάπα το φίλο σου με τα ελλατώματά του" δε λένε; Αντέχεις να το κάνεις αυτό; Αντέχεις να καταπίνεις το θυμό σου κάθε φορά; Τελικά, πάνω σε αυτό πρέπει να αποφασίσεις. Να καταλάβεις ποιές είναι οι αντοχές σου έτσι ώστε να μην περάσεις άλλο βράδυ ξάγρυπνη, έτοιμη να εκραγείς από τα νεύρα που σου δημιουργούν. Πφφφφφφ.-ξεφύσημα.-

15 σχόλια:

Creep είπε...

Ρε του λολοστεφανή...
Γαμάτη ανάρτηση. Β)

Φωτεινή Κανάκη είπε...

Τέλειο το όνομα του ιστολογίου σου!!!!!!!Χαίρομαι!!!Να είσαι καλά και καλώς με βρήκες και σε βρήκα με τη σειρά μου!!!:))

Καλή Κυριακή!!!:)

Venus on fire είπε...

Καλημέρα και καλώς σε βρήκα.
Εγώ κόλλησα με το τραγούδι σου.
Από τα πολύ πολύ αγαπημένα.
Άστον τρελό στην τρέλα του και keep on smiling.

Φιλιά πολλά.

Marsy είπε...

Καλως ήρθατε!
Φιλιά πολλά. :D

Dream Girl είπε...

Ωραία ανάρτηση, αλλά μάλλον δε μπορούμε να συζητήσουμε εδώ τις απόψεις μου για το θέμα. :Ρ
Μάκια θεία Μάρσυ. ^__^

Marsy είπε...

Γιατί καμάρι μου όμορφο; χεχε...Καλά, όποτε θες να τις συζητήσουμε, δω είμαστε...Φιλάκια πολλά και να προσέχεις ;)

Libertas είπε...

Ξέρεις δεν θεωρώ οτι με το να πεις στον αλλο τι σε ενοχλεί προσπαθείς να τον αλλάξεις! Έτσι αλλάζεις τον εαυτό σου και κάνεις πράγματα που δεν θέλεις όπως το να σωπαίνεις! Δεν προσπαθείς να τον αλλάξεις, τον συμβουλεύεις και αν εκείνος δεν σ'ακούσει τότε το πρόβλημα είναι όλο δικό του.
Ξέρεις οι ανθρώπινες σχέσεις είναι καθημερινή προσπάθεια. Αλλά αν ένας άνθρωπος δεν σ κάνει απλά απομάκρυνέ τον. Δεν σε συμβουλεύω να τσακωθείς απλά αραίωσε.
Αν το καταλάβει αυτό ο/η φίλος/η σου θα σε ρωτήσει τι μεσολάβησε και θα το λύσετε, αν όχι τοτε καλύτερα που απομακρύνθηκες γιατί εκεί δεν υπήρχε ποτε φιλία!

Φιλάκια!

Marsy είπε...

Το θέμα είναι να βρείς έναν τρόπο να το πεις που δεν θα πειράξει τον άλλον :Ρ
Ευχαριστώ για τις συμβουλές Libertas!
Φιλάκια ;)

KitsosMitsos είπε...

Μαζί σου λέμε!
Την καλησπέρα μου.

Fleur είπε...

αχ,Μαρσυ καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις;).Νομιζω το εχουμε συζητησει κιωλας.Θυμασαι:P?Ειχα πει και εγω με την σειρα μου οτι αντεχεις ως ενα σημειο,αλλα ποσο πια?

Marsy είπε...

@ Φχαριστω Κιτσομήτσο :Ρ
@ Μαράκι, αυτό εννοώ, καταλαβαίνεις εσύ :Ρ
Φιλακια!

Estella είπε...

Γεια σου Marsy! Καλώς σε βρήκα γλυκειά μου.... :)

Για να δούμε...λένε οτι πρέπει να δέχεσαι τον άλλο με τα ελαττώματα του και αν τον αγαπάς πραγματικά να κάνεις υποχωρήσεις. Το θέμα καλή μου είναι, κάνεις μόνο υποχωρήσεις; Αυτοι δεν έχουν την υποχρέωση να σου φέρονται καλά; Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα τους μιλούσα ήρεμα. Αν δεν έβγαζα άκρη απλά θα τρώγανε ενα ακυρο που θα τανε ολο δικό τους.

Η ζωή είναι μικρή. Μην κάθεσαι να στεναχωριέσαι για άτομα που δεν αξίζουν. Φιλιά πολλά :)

Marsy είπε...

Καλως ήρθες Εστέλλα!
Όντως , κι εγλω τελευταία καταλαβαίνω πως πρέπει να μιλήσω:Ρ
Φιλάκια!

Libertas είπε...

Κοιτα αν δεν θελεις να τσακωθείς έχω μια άλλη ιδέα! Δειξε στη φίλη σ αυτό το κείμενο και πες της οτι το έχεις γράψει για κάποιον ασχετο (ασχετο για μας, για σας μπορει να ειναι σχετικος) και στο τελος πες της "Ασε δεν αντέχω ελπίζω εσυ να μην μου το κάνεις ποτές αυτό". Αν μη τι άλλο θα ειναι προϊδεασμένη για το τι θα ακολουθήσει αν συνεχίσει να φέρεται έτσι!

Χαχαχα ξερω οι ιδεες μ ειναι τρελες!
Φιλακια!

Marsy είπε...

Χεχ! Ωραία ιδεούλα, Libertas, σκέφτομαι σοβαρά να την εφαρμόσω:Ρ