Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Στιγμές


Μικρές, μεγάλες,σημαντικές,ασήμαντες...Η ζωή μας είναι γεμάτη από δαύτες.Οι στιγμές είναι μικρές φωτογραφίες του χρόνοου που μένουν για πάντα μέσα μας και μας θυμίζουν τα όσα έχουμε ζήσει. Είναι οι αναμνήσεις μας οι ίδιες κι αυτές μικρές στιγμές.Οι άνθρωποι στη ζωή μας, φεύγουν,έρχονται, ή και μένουν για πάντα. Ότι όμως κι αν επιλέξουν να κάνουν, ή ό,τι κι αν επιλέξουμε εμείς , οι στιγμές που ζήσαμε μαζί τους θα είναι πάντα εκεί να μας θυμίζουν οτι κάποτε υπήρξαν.
Έτσι κι εγώ. Ακόμα κι αν όταν θα φύγω, σταματήσω να σας έχω πια στη ζωή μου, οι στιγμές μας θα'ναι για πάντα εδώ σας το υπόσχομαι...Άκόμα κι αν έρθει μια μέρα που θα'μαι για σας μια μακρινή ανάμνηση,ένα φιλαράκι των εφηβικών σας χρώνων που τώρα δεν έχετε ιδέα αν ζεί...Πού ζει...Τι κάνει...Οι στιγμές θα 'ναι πάντα εκεί. Θα ρθει η στιγμή που θα νοσταλγήσετε τα χρόνια αυτα,και θα ανοίξετε τα παλιά,σκονισμένα άλμπουμ με τις φωτογραφίες κι εγώ θα'μαι κάπου εκεί μέσα. Θα γελάω,θα σας κάνω κερατάκια, θα σας τραβάω τα μαλλιά, θα είμαι γελαστή και ευτυχισμένη...Επειδή θα μαι μαζί σας.
Κι αν εγώ δεν είμαι τότε εκεί για να κοιτάξω το άλμπουμ αυτο μαζί σας, σας υπόσχομαι οτι αυτό θα έχει συμβεί επειδή εσείς θα το έχετε επιλέξει. Γιατί εγώ θέλω να είστε στη ζωή μου για πάντα.Ακόμα κι αν δε με βλέπετε πια κάθε μέρα.Ακόμα κι αν δε μένουμε πια στην ίδια πόλη, ακόμα κι αν δε μένουμε πια στην ίδια χώρα.Ακόμα κι έτσι,εγώ θα σας αγαπώ και οι στιγμες που ζήσαμε θα μείνουν μέσα μου και ξέρετε γιατί; Γιατί μου χαρίσατε τα πιο υπέροχα χρόνια της ζωής μου...Σας ευχαριστώ...

2 σχόλια:

Dream Girl είπε...

Ζήσε όλες τις καλές στιγμές χωρίς να έχεις άσχημες σκέψεις. Και να τις θυμάσαι όλες με αγάπη μετά. ;) Φιλιά

Marsy είπε...

φχαριστώ ρεάκι!!

φιλιά :)