Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Φίλοι....

Τι θα κάναμε, άραγε, χωρις αυτούς τους ανθρωπους στις ζωές μας? Είναι τόσο σημαντικοί και μας δινουν τόσα πολλά...Ελπίδα, στήριξη, παρηγοριά,χαρά,αγάπη...Άνθρωποι ξένοι σε μας, που ομως ειναι πιο κοντα μας ακόμα κι απ την οικογένειά μας κάποιες φορές. Άνθρωποι ξένοι, που όμως θα μες κρατήσουν το χέρι στα δύσκολα, θα είναι εκεί και θα μας βοηθήσουν να σηκωθούμε ξανά...Έιναι εκείνοι που ότι κι αν καταρρεύσει στη ζωή μας, η αγκαλιά η δική τους ειναι το μόνο που απομένει σταθερό. Κι εκεί που όλα στη ζωή φαίνονται μαύρα, να που υπαρχει μια αχτίδα φωτός. Αυτή που φωτίζει τα πρόσωπά τους. αυτή που τους ξεχωρίζει απο τους υπόλοιπους ανθρώπους, για μας, γιατί τους κανει τους δικους μας ανθρώπους.
Η αληθινή φιλία, που είναι τόσο δύσκολο να την βρεις και τόσο εύκολο να την κρατησεις...Αυτή η φιλία που δε μετράει η απόσταση ή οι όποιες διαφορές ανάμεσα στους δυο φίλους για να ναι οι καρδιές τους μαζί.Αυτή ειναι η φιλία η σημαντική. Αυτή είναι η φιλία που αξίζει να θυσιαστείς για το φίλο σου, να κάνεις τα παντα για να ναι καλά. Να στέκεσαι διπλα του κι αυτός δίπλα σε σενα. Να μην υπολογίζεις το συμφέρον το δικό σου , μα εκείνο του φίλου σου.
Φίλος είσαι, επίσης όταν ζητάς συγνώμη, όταν πατας κατω τον εγωισμό σου. Φίλος είσαι όταν θες ο φίλος σου να πετυχαίνει σε οτι κάνει ακομα κι αν αυτό σημαίνει να ξεπερνάει εσένα τον ίδιο. Φίλος είσαι οταν είσαι πάντα εκεί.

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε στη ζωή μου...Σας αγαπάω...Ότι κι αν γίνει, όπου κι αν είμαι σε λίγο καιρό, η καρδιά μου θα ΄ναι πάντα εδώ. Όπου είστε κι εσείς.

4 σχόλια:

Creep είπε...

Φιλοι ε? Χα. :) Φιλοι λοιπον. Χαιρομαι που ακουω τους γνωστους μου να εχουν αληθινους φιλους. Με θεωρεις φιλη? Ισως. Εγω, μπορει να σε θεωρω φιλη, μα δεν πληρω τις προυποθεσεις σου. :) Φιλια πολλα.

Marsy είπε...

Ίσως είναι λίγο τραβηγμένο...ούτε οι φίλοι μου πιστεύω πως τις πληρούν αυτές τις προυποθέσεις. Έχω μόνο μια φίλη που είναι έτσι.
Και όσο για σένα,χμ. Νομίζω πως έχουμε κάνει μια καλή αρχή. Και σε συμπαθώ πολυ,το ξέρεις.

Creep είπε...

Από πότε; 8)

Marsy είπε...

πριν 50 χρονια ειχαμε κανει , ηλιθιο Β)